2014. február 1., szombat

Essence utánpótlás+egyéb szerzemények

Ismét egy szerzeményes poszttal készültem Nektek, mivel mostanában több DM-et és Rossmann-t is bejártam, és hát elcsábított egy-két dolog. 
essence special effect! topper 15 glitter on me
essence colour&go sparkle sand effect 156 me & my lover
Továbbra is nézelődtem az essence kifutó termékek között, és sikerült megvennem még két lakkot, ebből egyet, a pirosat nagyon szerettem volna már korábban is, de sehol nem találtam, a topper pedig nagyon megtetszett, és úgy gondolom 350 Ft-ért mindenképp jó vétel volt. 
Gliss Kur Millió Fényvisszaverődés sampon és balzsam
Fény és mély regenerálás, fakó, fénytelen hajra
Haja fakó és a fénytelen? Million Gloss Sampon koncentrált Gloss-Elixir &Folyékony keratin Komplex-szel biztosít hosszan tartó ragyogást & millió fényvisszaverődést köszönhetően az innovatív Fényrétegződés technológiának. 
Ugye milyen szépek ezek a kékek így együtt? :D Ezek a csillámló csodák egyből felkeltették az érdeklődésemet, így hát nem volt kérdés,hogy megveszem őket, ráadásul a Rossmann-ban 500 Ft-ra le voltak akciózva.Jól hangzik amit ígér, remélem,hogy be is tartja! :)
Kallos Keratin hajpakoló krém keratinnal és tejproteinnel 
Száraz, töredezett és kémiailag kezelt hajra.Regeneráló és hidratáló hatású keratin és tejprotein hatóanyag tartalmának köszönhetően újjáépíti a haj természetes szerkezetét, feltölti a haj külső rétegén esett sérüléseket. Táplálja, védi és megerősíti a száraz, töredezett hajszálakat. Használatával a haj könnyen kezelhető, lágy tapintású és ragyogó lesz. 5 perc hatóidő letelte után öblítsük le. Ára: 320 Ft
Erről a termékről már olyan sok jót olvastam Krémmánián, és egy ideje be akartam szerezni, végre sikerült is. Nagyon kíváncsi leszek,hogy tényleg beválik-e, majd hozok róla tesztet. 
Alverde testápoló ,,Stadtgeflüster ´´
A vanília kivonat, a bio sheavaj és napraforgóolaj kombinációja ápolja és védi a bőrt. A növényi glicerin hidratál, kellemes bársonyos bőrérzetet biztosít. A bergamott és narancsolaj csábító illata életre kelti az érzéseket.  Nem tartalmaz szintetikus tartósítószert, illatanyagokat, színezéket, ásványi olaj alapú és állati eredetű összetevőket.
Mostanában egyre jobban oda vagyok az ilyen szép összetevőkkel rendelkező termékekért, a citromos süti illata pedig egyszerűen elvarázsolt. Limitált kiadú, ezért aki szeretné kipróbálni, az most vásárolja meg. 
Balea krémes-olajos bőrradíros tusfürdő alma és fahéj illattal

A mikrofinom szemcsék eltávolítják a bőrről a szennyeződéseket és az elhalt hámsejteket. A visszazsírosító hatású mandulaolaj ápolja a bőrt. Az alma és fahéj fűszeres illatkompozíció életre kelti az érzéseket. 
Szintén a Krémmánián olvasott pozitív vélemények hívták fel a figyelmemet rá, és végre találtam belőle. Mindössze 350 Ft-ba került, isteni illata van, valószínű nálam is kedvenccé fog válni! :)

Egyébként ezeket a termékeket már a félév kezdésre vettem, mert ugye lassan ismét kezdődik a szorgalmi időszak, és az albérletbe/koliba mindig kell egy kis utánpótlás! :)
Próbáltátok már valamelyik terméket? Melyikre lennétek kíváncsiak? Ti miket vásároltatok mostanában? :)

4 megjegyzés:

  1. Az almás-fahéjas testradír nekem is meg van, de még nem próbáltam ki, mert egyelőre a citromos-tejes verziót használom, viszont nagyon kíváncsi vagyok már rá :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nagyon kíváncsi vagyok már rá, illata alapján mindenképp megnyerő, de szerintem amúgy sem lesz vele probléma! :)

      Törlés
  2. Azt hiszem be kell szereznem nekem is az Alverde testápolót és a testradírt is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem mindenképp megéri beszerezni őket, mivel kedvező az áruk is, és a leírásuk, valamint a vélemények alapján jónak ígérkeznek! :)

      Törlés