2014. január 2., csütörtök

Lovely Snow Dust homoklakk

Először is BÚÉK még egyszer mindenkinek! :) Remélem jól telt a szilveszter, és mindenki kipihente már a fáradalmait. Nekem ez volt az első szilveszter amit kint töltöttem egy nagyváros, pontosabban Debrecen főterén, és nagyon jól éreztem magam :) Koncertek, tűzijáték, minden volt, ami a jó hangulathoz kellett :) 
Így az év első bejegyzéseként ehhez méltóan a szilveszteri körmömet fogom megmutatni Nektek, amelyen nem más volt, mint a Lovely új, ünnepi homoklakkjai közül az ezüst színű. Nagyon megörültem, amikor megláttam a Rossmann-ban,hogy nálunk is kaphatóak ezek a újdonságok, bár már ez volt az utolsó, amit akkor elhoztam. Pedig a fehéret még nagyon szeretném beszerezni.

Árnyalata: 03.
Két rétegben szokás szerint tökéletesen fed, könnyen eloszlatható, az ecsetével sincs semmi probléma. Tartósságát illetve ugye kedd óta van a körmeimen, és még tökéletes, tehát 4-5 napot biztosan kibír majd, de lehet,hogy még többet is. 






Néhány szilveszteri hangulatú képpel is készültem most Nektek! :) Ára: 599 Ft
Ti beszereztétek valamelyik új Lovely Snow Dust lakkot? :) Hogy tetszik? :)

8 megjegyzés:

  1. Jól betalált ezzel a Lovely, de úgy látom keveset csináltak :D A fehéret elvitték hamar, én még az arany színűt akartam ,de már az se volt. Szép a mani :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, vagy keveset csináltak belőle, vagy keveset hoztak belőle :D Azért hátha rá lehet majd még lelni 1-2 darabra! :)

      Törlés
  2. Annyira szép ez a lakk! Én is lecsaptam rá. :3

    VálaszTörlés
  3. Milyen kár, hogy a környékemen nincs Rossman, pedig úgy megnézném ezeket a lakkokat, annyian dicsérik. Meg nagyon szép is így rajtad látva :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is ritkán jutok el Rossmann-ba, de időnként muszáj vagyok ilyen szépségeket felkutatni :D

      Törlés
  4. Annyira szépek, nekem ez és az arany van meg, a fehéret még sehol sem láttam sajnos :( de nem nyugszom, míg be nem szerzem azt is! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is így vagyok vele, addig fogom keresni a fehéret amíg nem találok belőle valahol :D

      Törlés