2014. június 14., szombat

Egy éves lett a blog! :)

Pontosan egy éve annak,hogy megnyitottam a blogot, tehát a mai napon ünnepeljük a blog egy éves szülinapját! :)

Igazából nem is tudom,hogy hol kezdjem. Régebben is írogattam már blogokat, de azok inkább személyes témakörűek voltak, és főleg saját célra készültek. Aztán egyszer csak rátaláltam a beauty blogokra. Nagyon megtetszettek, hiszen melyik lány/nő ne szeretne kozmetikumokról, vásárlásról, körömlakkokról olvasni? Aztán egy darabig csak olvasgattam őket, majd beugrott,hogy miért ne írhatnék én is? Rövid habozás után, szinte azonnal belevágtam a dologba, amit azóta sem bántam meg. Imádom,hogy a mindennapjaim része lett,hogy blogokat olvasgatok, valamint amikor időm engedi, és is írom a kis bejegyzéseimet. :) Igazából nem szeretném hosszúra fogni a mondandómat, mert lehetne itt kisregényt írni, de szerintem azt nem sokan olvasnák végig, így a végére annyit szeretnék még elmondani,hogy köszönöm minden rendszeres olvasómnak,hogy követnek, valamint minden kommentelőnek, akik egy-egy pár soros véleménynyilvánításukkal mindig megboldogítanak, mert olyankor érzem igazán,hogy tényleg volt értelme leírnom a tapasztalataimat. Úgy érzem,hogy az eleje óta azért már sokat fejlődtem, de persze még mindig van hova... :) és remélem,hogy egy év múlva megírhatom azt is,hogy a blog két éves lett és sok új bejegyzéssel/rendszeres olvasóval/megjegyzéssel gazdagodott! :)

Egy pár érdekesség:
- közzétett bejegyzések: 111 ( ez a 112. :))
- közzétett megjegyzések: 379
- rendszeres olvasók: 67
- oldalmegjelenítések: több, mint 14.000
( talán másoknak ezek a számok nem túl érdekesek, mert van sokkal több oldalmegjelenítésük, és sokkal több megjegyzésük, de én annak is nagyon örülök,hogy már ennyit sikerült elérnem :))

Ha van kedvetek, írjátok meg kommentben,hogy ti milyen bejegyzéseket olvastok szívesen, és azt,hogy miről szeretnétek az én blogomon több bejegyzést látni. :)

6 megjegyzés:

  1. Boldog BlogSzületésnapot! :)
    Kivánoom,hogy még sok születésnapot ünnepeljünk együtt! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm,hogy írtál, és a jókívánságokat is :D Remélem,hogy továbbra is rendszeres olvasója leszel a blognak! :)

      Törlés