2014. június 19., csütörtök

Avon naturals zöld olívabogyó arcápoló termékcsalád

Az Avon idén tavasszal kihozott 2 új arcápoló terméket, egy lemosót és a hozzá tartozó arckrémet, amelyek zöld olívabogyó kivonatban gazdagok. Hogy miért is értékes a zöld olívabogyó azt a katalógusban el is olvashatjuk: ,, A bőr-és szépségápolásban már az ősidők óta használt alapanyag, mely a vitalitás, azaz az életerő szimbóluma. A zöld olívabogyó kivonata vitaminokban és zsírsavakban gazdag, hidratálja, táplálja és simává varázsolja a bőrt. ´´  Nekem felkeltette az érdeklődésemet, ezért meg is rendeltem őket, és most bemutatom őket, valamint elmondom a tapasztalataimat róluk.
Tápláló zöld olívabogyó arctisztító 125 ml
- -hatékonyan tisztítja a bőrt és eltávolítja a szennyeződéseket
- -segít simább és puhább érzetet nyújtani
- -segít javítani a bőr kondícióját
Tápláló zöld olívabogyó arckrém 75 ml
- -akár 24 órás hidratálást nyújt
- -segít puhává, simává és ápolttá varázsolni a bőrt
- -könnyű állagú és gyorsan beszívódik

Az arctisztító géles állagú, amit elég nehézkes kinyerni a tubusából, elég erősen meg kell nyomni,hogy kijöjjön belőle, de így legalább nem jön ki belőle egyszerre túl sok, és nem pocsékoljuk el. Én úgy szoktam csinálni,hogy bevizezem a kezemet aztán kinyomom, és felhabosítom, így kenem fel az arcomra. Ezután belemasszírozom körkörös mozdulatokkal a bőrömbe, néha olyan mintha szinte teljesen beinná a bőröm, így eltűnik. Ezt követően bő vízzel lemosom, és az eredmény tényleg nagyon szép sima, és tiszta arcbőr lesz. Viszont néha úgy érzem, mintha egy kicsit szárítana, ezért tényleg szükség van utána az arckrémre is. A krém fehér színű, mint ahogy azt a képen is láthatjátok, nem is túl könnyed, nem is túl nehézkes, pont ideális. De ami a legjobb benne,hogy tényleg pillanatok alatt beszívódik és nem hagy ragacsos érzetet maga után. Illatukat tekintve úgy jellemezném őket,hogy ,,zöld ´´ illatuk van :D Érezni rajta,hogy olyan tiszta, és az olívabogyó illata is elég jól érződik rajta. Összességében meg vagyok elégedve velük, és örülök,hogy ismét nem kellett csalódnom az Avon naturals termékeiben. 
Mindkét termék eredeti ára 719 ft, de sokszor ki lehet fogni akciósan őket, ilyenkor kb. 400-500 ft-ba kerülnek.

Felkeltette az érdeklődéseket, netán próbáltátok is őket? Melyik éppen a kedvenc arctisztítótok, valamint arckrémetek? :)

2 megjegyzés:

  1. Szeretem az avon termékeit, de az olivás dolgaiknak túlságosan erős az illata, ezért nem próbáltam még őket. Pedig biztos jók :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban elég jellegzetes illatuk van, de ez használat után nem sokáig érezhető, így számomra nem zavaró a dolog :)

      Törlés