2014. június 4., szerda

Az első Pixibox-om

Végre nekem is sikerült beszerezni egy pixiboxot! :) Eddig valahogy mindig lecsúsztam róla, de most sikerült. Amikor megláttam,hogy mely márkáktól lesznek benne termékek, egyből eldöntöttem,hogy nekem márpedig ez kell :D És szerencsére nem is kellett csalódnom, nézzük is,hogy miért:

La Roche-Posay HYDREANE BB krém ( 15 ml – utazó méretű termék )
Egységesítő hidratáló bőrápoló érzékeny bőrre SPF 20 fényvédő faktoros védelemmel. Parabenmentes. Hipoallergén. Érzékeny bőrre és minden bőrtípusra használható.


La Roche-Posay FIZIOLÓGIÁS MICELLÁS arctisztító ( 50 ml – utazó méretű termék )
Kíméletes sminklemosó érzékeny bőrre. La Roche-Posay termálvizet tartalmaz, fiziológiás pH, szappanmentes, alkoholmentes, színezékmentes, paraben-mentes.


La Roche-Posay ANTHELIOS XL ultra könnyű napvédő fluid SPF 50+ ( 3 ml – minta )
Nagyon magas védelem a hosszú hullámú UVA-sugarak ellen is. Arcra és az extrém napsugárzásnak kitett dekoltázsra. Nem hagy fehér nyomot a bőrön, nem zsíros, nem ragad.


China Glaze körömlakk ( 14 ml – teljes kiszerelésű termék, dobozonként eltérő, változatos színekben )Pearls of Wisdom árnyalat
A China Glaze legújabb trendeket követő körömlakk kollekcióival mindenki ki tudja fejezni saját stílusát. Kapható a Naillendnél az Árkád Üzletházban, vagy a nailland.hu webshopban.


Artdeco rúzs ( teljes kiszerelésű termék, dobozonként eltérő, változatos színekben és típusokban )
A magas pigment tartalom kiváló tartósággal, fedőképességgel, a puha textúra lágy csillogással párosul.


Olay Essentials Complete Care napali hidratáló krém SPF 15 UV védelemmel ( 50 ml – teljes kiszerelésű termék, dobozonként eltérően vagy normál és száraz bőrre, vagy érzékeny bőrre )
Speciális UV szűrő rendszere 15 faktoros fényvédelemmel segít a nap káros UVA és UVB sugarai elleni védelemben. Könnyen felszívódó formula, táplálás és kiváló sminkalap.


Kérastase Cristaliste termékcsalád ( 10 ml / 10 ml / 15 ml – minta )
Bain Cristal : Kristályfény hajfürdő fiatal hajra.  Lait Cristal: Kristályfény hajápoló tej fiatal hajra. Masque Cristal: Kristályfény hajápoló hajpakolás fiatal hajra.

Prada Candy / Prada Candy L´ Eau ( 1,5 ml minta – dobozonként eltérő előfordulásban )


Összességében én nagyon elégedett vagyok a dobozzal, jó kis dolgok voltak benne. Mint azt biztosan ti is észrevettétek, eléggé a nyárra lett kitervelve ez a doboz, hiszen több olyan terméket is találunk benne, amely UV védelmet biztosít. Annak külön örültem,hogy a La Roche-Posay márkától 3 terméket is kipróbálhatok, valamint hogy a China Glaze körömlakk színe az ízlésemnek megfelelő ( Ugye a Pixibag-ben a kék Max Factor-os lakk nem igazán nyerte el a tetszésemet ). A termékekről természetesen hamarosan teszteket is olvashattok a blogon, addig pedig írjátok meg a véleményeteket,hogy nektek mennyire nyerte el a tetszéseteket ez a doboz, valamint,hogy nektek sikerült-e megrendelni? :)

6 megjegyzés:

  1. Előfizetésem van, úgyhogy nekem nem kellett izgulni... ;) Ez most jó kis doboz volt (ráadásul 3 teljes kiszerelésű termékkel, ennyi nem szokott benne lenni), bár a lakkomat tuti el fogom passzolni, én nem ilyen visszafogott színt kaptam sajnos, hanem egy metálos bronzot (Soft Sienna Silks). A rúzst még nem próbáltam ki, de annak elég ígéretes a színe, bár elég sötét így nyárra (bordós, talán némi lilás beütéssel).
    Rúzsokból úgy nézem, nemcsak a színek változnak a dobozokban, de legalább 3-féle márka is van az Artdeco-n belül. Az enyém pl sima fekete, szögletes csomagolású, és nincs hozzá doboz sem. Van még ez a csíkos verzió, meg van valami fémes borítású is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem ez volt az első dobozom ( de nem az utolsó :) ), és szerencsére tényleg olyan termékek voltak benne, amiket el tudok majd használni. Az én rúzsomnak is szép, erős színe van, ezzel csak az a problémám,hogy én nem igazán használok rúzst, szóval ez az egy dolog, aminek szerintem annyira nem fogom hasznát venni, a körömlakk színének viszont most nagyon örülök! :) Köszönöm,hogy megosztottad a véleményedet! :)

      Törlés
  2. De szép színe van a lakknak :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hamarosan megmutatom,hogy hogy fest a körmeimen! :)

      Törlés
  3. Én is fontolgatom már egy jó ideje, hogy megrendeljem a Pixivboxot, de eddig még nem szántam rá magam. Viszont, hogy most megláttam a Prada illatmintát..Ah.
    Amúgy csudijó blog, letisztult és csajos :) Én is blogolok, ha esetleg gondolod nézz be és hagyj kommentet vagy ami jólesik. További szép napot :)

    http://szepsegpotty.blogspot.sk/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, örülök,hogy tetszik neked a blogom! :) Szerintem mindenképp érdemes beruházni egyszer egy Pixibox-ra, bár utána tuti szeretnéd majd a többit is megkaparintani :D Benézek én is hozzád! :)

      Törlés