2013. december 30., hétfő

Essence sparkle sand effect: hey,nude!

Amikor megjelentek az Essence homokhatású lakkjai, már akkor teljesen oda voltam értük, különösen ezért a színért, hogy nekem ezt feltétlenül be kell szereznem. Ez valamikor még talán nyár végén lehetett. Azóta folyamatosan figyelgettem a boltok polcain, hogy mikor jelennek már meg, és végre, most december végén sikerült megvásárolnom. 

163 hey,nude!
A fedésével sajnos nem vagyok megbékélve, ugyanis még 3 rétegben sem tökéletes. Pedig annyira szép lenne.
 Egy rétegben
 Két rétegben
 Három rétegben
Három rétegben a karácsonyi napsütésben :D
Összességében tehát egy kicsit többet vártam volna tőle, a Lovely sand lakkokból kiindulván, de azért nem olyan rossz ez. Legközelebb egy fehér, vagy rózsaszín alaplakkra fogom használni, úgy biztosan szebb lesz a végeredmény. Tartósságával viszont nincs gond, így fedőlakk nélkül is 4-5 napot kibír.Ára: 499 Ft
Próbáltátok már ezt a lakkot? Hogy tetszik Nektek? :)

5 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. nekem a fekete van meg -hozzáteszem totál véletlenül vettem meg, mert csak lekaptam a polcról, amikor megláttam, hogy fekete, aztán otthon néztem meg jobban, akkor láttam, hogy milyen :DD-, lehet másnak kell a 3. réteg, nekem abból elég volt a kettő is. :)

    [bocsi, nem tudom hányszor fogja megjeleníteni..elküldtem egyszer, és kettőt mutatott, töröltem az egyiket, erre már semmi nem volt ott. tényleg bocsi. ><]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi baj :) A fekete az gondolom jobban fedhet, mivel alapból ugye egy sötét szín, ez pedig pont az ellentettje. Összességében azért ez is elég szép már így 3 rétegben :)

      Törlés
  3. kár, pedig nagyon kis hercegnős :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még alaplakkra ki fogom próbálni, hátha akkor jobban előjön a ,,hercegnős hatása ´´ :)

      Törlés