2014. április 7., hétfő

Balea sampon vanília illattal minden hajtípusra

Még januárban sikerült ezt a sampont beszereznem, azóta használom felváltva egy másik samponnal, így már kialakult róla a véleményem, és gondoltam,hogy ezt megosztom veletek is. Többek között azért is, mert már nem sokáig kapható, így ha megtetszik nektek, még be tudjátok szerezni!

Balea sampon vanília illattal 300 ml minden hajtípusra
Mindennapos használatra alkalmas. Nem tartalmaz szilikont. Bársonyosan puha, selymesen csillogó és mennyei vanília illatú haj. Az értékes vanília kivonat vitalizálja a hajat és a fejbőrt. Antisztatikus hatással. A B3-vitamin és B5 provitamin puhává varázsolja a hajat anélkül,hogy károsítaná azt. 


Elsőként fontos felhívnom a figyelmeteket,hogy ez egy szilikonmentes sampon ( mint általában a Balea samponok ), így ha nem szeretitek ezt a fajtát, akkor nem biztos,hogy érdemes vele próbálkozni. Én nem tudnék csak szilikonmenteset használni, ezért is használtam felváltva egy másik samponnal, de az illata miatt muszáj voltam kipróbálni, mert az valami isteni. Ha szeretitek a vanília illatot, akkor mindenképp ajánlom, mert ennek olyan isteni vaníliapuding illata van, hogy huhh... :) Hajmosás után viszont ez az illat eltűnik. Állaga átlagos, átlátszó, mégis kicsit sárgás. Mindennapi használatra is alkalmas, mégsem érezni,hogy zsírosítana. Árát tekintve is nagyon kedvező, 3-400 Ft-ért megvásárolható a DM-ekben. Jó lett volna hozzá egy ugyanilyen balzsam, de a Kallos Serical Latte hajpakolása pontosan megfelel erre a célra, ha az illatát vesszük figyelembe. 

Ha elnyerte a tetszéseteket, akkor vásároljátok meg még most, mert hamarosan már nem lesz kapható, jön az utánpótlás, ami zöld alma illatú lesz, biztos az is nagyon jó lesz! :)

Próbáltátok már ezt a sampont? Bevált? Szeretitek a Balea termékeket? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése