2014. november 23., vasárnap

Ismerje meg az örök fiatalság szépségelixírjét, a méhpempőt!

A Dr. Organic bioaktív méhpempőt tartalmazó haj-és bőrápolási termékeinek segítségével bárki királynőnek érezheti magát, hiszen a méhkirálynő kiváltságos csemegéje a fiatalság természetes forrása. De vajon miért ilyen értékes ez a hatóanyag? Cikkünkből kiderül!
  
A méhpempő belsőleg alkalmazva fokozza a termékenységet, erősíti az idegrendszert illetve az immunrendszert, ezenkívül élettartam növelő, vérnyomás -, koleszterinszint- és anyagcsere szabályzóként is ismert. Megannyi szervezetünkre gyakorolt jótékony tulajdonságán kívül azonban kiváló bőrszépítő hatóanyagként sem utolsó. A Dr. Organic Bioaktív Méhpempő termékcsaládjának készítményei közül mindenki megtalálhatja kedvencét, legyen szó akár test-, haj-, arc-, láb- vagy kézápolásról. Mielőtt azonban a termékek között szemezgetnénk, ismerjük meg közelebbről ezt a nem mindennapi természetes szépítőszert!
A méhpempő a fiatal munkásméhek garatmirigy-váladéka. A fehéres, szúrós szagú anyag a megfelelő tárolási körülmények között hamar megbarnul és elveszíti bioaktív hatását. Bár a kutatók hamar felismerték az összetevő egyedülálló tulajdonságait, nehéz volt olyan eljárást kifejleszteni, amivel hosszú távon is megőrizhető az eredeti minőség. Érdekes információ, hogy a méhpempő kizárólag a méhkirálynő tápláléka, attól fogva, hogy kikel, csak ezzel táplálkozik. Bár életük első három napján a méhkaptár összes dolgozója ezt eszi, később az ínycsiklandó csemege csak a királynő kiváltsága marad. Valószínűleg ezért van az, hogy a méhkirálynő átlagos élettartama 5 év körül mozog, míg a vízben feloldott mézzel és virágporral táplálkozó herék és dolgozók maximum 6 hónapig életképesek. A kivételes táplálék-kiegészítő segítségével a méhkirálynő nemcsak túléli a méhkas többi tagját, hanem egy nap leforgása alatt saját súlyának megfelelő mennyiségű petét képes lerakni, ami valljuk be, nem kis teljesítmény!

Többnyire ezek a megfigyelések indították el a méhpempő iránti fokozott érdeklődést, ami napjainkra sem csillapodott, sőt! Manapság a méhek különleges kincse a gyógyászatban és szépségiparban is esszenciális szerepet tölt be, amelynek előnyös élettani tulajdonságaihoz nem férhet kétség.

A Dr. Organic bioaktív méhpempő készítményei a fiatalság természetes forrásai.  A roboráló hatású fehérjében bővelkedő hatóanyag gazdagon táplálja a bőrt. A termékek magas esszenciális aminosav tartalmuknak köszönhetően - ami a kötőszövet feszességéért felelős és a kollagén fő alapanyaga – remekül kisimítja a ráncokat, apró szarkalábakat. Nem véletlen tehát, hogy a Dr. Organic Méhpempő testápolója 2011-ben elnyerte a legjobb testápolónak járó díjat a Natural Health Magazine szavazatai alapján. A test- és arcápolás mellett érdemes hajunkat is méhpempővel kényeztetni, hiszen a sampon és hajkondicionáló erősíti a hajszálakat, ápolja a fejbőrt és fokozza a haj növekedését. A Dr. Organic palettája a fentieken kívül olyan speciális termékeket is tartalmaz, mint például a cellulit elleni krém, a lábápoló krém vagy éppen a bőrfolt-halványító készítmény. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése