2014. augusztus 17., vasárnap

Elfogytak 07

Tudom, hogy már elég régen jelentkeztem bejegyzéssel, de ez idő alatt is tevékenykedtem, befotóztam több terméket is, köztük körömlakkokat is, így róluk fogok hozni mindenképp teszteket, és természetesen el is használtam jó pár terméket, így itt az ideje egy újabb elfogyott termékes irománynak.
Hajápolás
Most a hajápolási termékek vannak túlsúlyban. Tudjátok én egyszerre többfélét is szoktam használni, és többnek is most sikerült a végére érnem. 

Avon naturals tojás és élesztő hajmaszk minden hajtípusra: Jajjh az illatát elég nehéz volt megszokni, tényleg olyan tojás illatú volt :D Pedig egyébként nagyon jó kis hajmaszk volt, szép fényessé, és puhává tette a hajamat. Újravásárolnám, főleg azért, mert az árához képest nagyon jó terméket kapunk.
Schwarzkopf Essensity Color&Repair sampon és balzsam: A legutóbbi pixiboxomban lapultak ezek az 50 ml-es kis termékek,amik kifejezetten a színkezelt haj ápolására lettek kifejlesztve. Ígérete szerint ápolást nyújt a sérült, porózus, színkezelt haj számára.Egyébként ez az 50 ml-es kiszerelés nekem 5-6 alkalomra elegendő volt, így azért tudtam egy kicsit tesztelgetni. Nos, az én hajam jelenleg nincs festve, de attól kipróbáltam, gondolván, nyáron amúgy is jól jön egy kis fényvédelem, valamint az ápolás is. A sampon átlátszó, elég nehezen habosodik fel, de ugye nem is ez a lényege. A hajamat tisztának és ápoltnak éreztem a mosás után. Aztán jött ugye a balzsamozás. A balzsamnak elég erős illata van, leginkább ilyen gyógynövényesnek mondanám. A hajamat nagyon szép fényessé tette, szóval elégedett vagyok mind két termékkel.
head&shoulders korpásodás elleni sampon. Segít csökkenteni a töredezés által okozott hajhullást. Időnként bevetek egy ilyen sampont is, főleg olyankor, mikor úgy érzem,hogy jobban hullik a hajam. Ez az egyik kedvencem a head&shoulders samponok közül.  
L´oréal Paris Elseve Fibralogy hajszálvastagító sampon: Biztosan mindenki jól ismeri már a reklámokból ezt a terméket, mely elvileg a használatok során fokozatosan vastagítja a hajszálakat. Ez pedig úgy történik,hogy a FILLOXANE bejut a hajszálakba és szétterjed, hogy belülről vastagítsa meg azokat. Régebben már elhasználtam ebből egy flakonnal, aztán ha jól emlékszem a glamour napok alkalmával szereztem be az újabbat, féláron. Ismét rájöttem,hogy milyen jó kis sampon ez. Isteni az illata, és már a mosás után kicsit dúsabbnak tűnik a haj. Amikor ezzel mostam meg, és szárítottam be utána a hajamat, mindig adott neki egy kis tartást, kicsit dúsabbnak tűnik tőle a haj.
Avon naturals ibolya és szőlőmag hajfény balzsam lelapuló hajra: Szintén egy olyan termék, aminek az illatát meg kellett szokni, először nagyon nem tetszett, de néhány használat után már nem volt olyan zavaró. Táplálásban nem jeleskedik, de szép fényessé teszi a hajat.
Alverde regeneráló hajmaszk szőlőkivonattal, avokádó olajjal és növényi keratinnal igénybevett és töredezett hajra: Korábban már leírtam róla a véleményemet, egy teszt keretén belül: ITT 
De röviden annyit érdemes róla tudni,hogy egy fehér, sűrű krémről beszélünk, tele értékes összetevőkkel, amik nagyon szépen táplálják a hajat.
Syoss Volume Lift száraz sampon- vékonyszálú, erőtlen hajra 1 extra nap frissességet és volument nyújt hajmosás nélkül. 
Az első pixibag-ben lapult ez a száraz sampon, aminek már akkor is nagyon örültem, hogy végre kipróbálhatom. Nekem teljesen bevált, sokkal jobb, mint a Balea hasonló terméke. De készülök egy összehasonlító tesztre, ott majd bővebben olvashattok mind két termékről.
Garnier Fructis szérum töredezett hajvégekre: Erről a termékről szintén tervezek tesztet hozni, szerintem megérdemli, nekem eddig ez a hajvégápoló vált be eddig a legjobban. 
Az amla gyümölcsolaj kivonattal gazdagított összetétel átalakítja a töredezett hajvégeket és a haj egészségesnek látszik. Kezeli és lezárja a hajvégeket. A haj ismét ragyogó és selymes a hajtövektől a hajvégekig. 

Testápolás

Balea hidratáló krémtusfürdő kókusz és nektarin : Szokásos Balea tusfürdő minőség, kellemes kókusz és nektarin illattal. Bár a végére én már beteltem vele, és csak lábáztató vízben használtam el :D
Dove go fresh bőrtápláló krémtusfürdő. Gránátalma és citromos verbéna illatú. : Ezt pedig úgy jellemezném,hogy tipikus Dove minőség :D Az az, krémes és nagyon jól tápláló, kellemes illattal, ráadásul elég sokáig elég egy ilyen kis flakonnal.
Alverde tusfürdő ,,Stadtgeflüster´´: A kímélő tenzideket és bio-fair gazdálkodásból származó nádcukrot tartalmazó receptúra gyengéden és alaposan megtisztítja a bőrt anélkül,hogy kiszárítaná azt. A növényi glicerin ápolja a bőrt és bársonyos bőrérzetet kölcsönöz. A bergamott és narancsolaj pezsdítően friss illata életre kelti az érzékeket.
A DM beauty boxban is lapult egy ilyen termék, de én pont előtte vettem egy ugyanilyet, de egyáltalán nem bánom, mert szerencsére ez a termék is bevált. Isteni citromos süti illata van, tényleg nagyon jól tisztít, nem szárítja a bőrt,szóval nem lehet rá panaszom :D 
Fa Cream&Oil kakaóvaj&kókuszolaj tusfürdő: Kakaóvaj és kókuszolaj egy tusfürdőben? Gondoltam, ez már csak jó lehet :D És ez így is van, kellemes kakaós-kókuszos illata van, ha szeretitek ezeket az illatokat, akkor mindenképp próbáljátok ki! :)
Fa Sport Invisible Power izzadásgátló deospray: A Fa deo-k közül ez a lila vált be eddig a legjobban, többször is újravásároltam már. 
Avon foot works sarokpuhító krém: Nyáron ugye mindenki nagyobb figyelmet fektet lábai ápoltságára, ezért egy jó sarokpuhító krém mindenképp jól jön.Rendszeres használat mellett szép puhává varázsolja a lábunkat, bár most egy másikat használok, ami eddig jobban tetszik, de arról majd később... :)

Vitaminok
Mostanában az elfogyott termékes bejegyzéseket olvasgatva egyre több mindenkinél látom,hogy a vitaminokról is beszámolnak, így most én is megmutatok 2 vitamint, amit az utóbbi időben szedtem.

Biovanne plus szépségvitamin: A biotin és a cink szerepet játszik a haj normál állapotának fenntartásában. A niacin, a biotin, a B2 és A vitamin, a cink, a jód, továbbá a ligetszépe olaj és a szőlőmag kivonat hozzájárul a bőr egészségének fenntartásához. A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagén képződéshez, így a bőr normál állapotának, működésének fenntartásához. A cink részt vesz a köröm normál állapotának megőrzésében. Az E,C,B2 vitamin, valamint a cink antioxidáns hatásuknak köszönhetően hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
Elsősorban hajhullásra vettem ezt a vitamint, de persze a többi dolog is megfogott benne, amiket ígért. Nos, úgy gondolom,hogy egy kicsit drága ez a vitamin, ahhoz képest, amit tud. Ugyanis ez egy 30 db-os kiszerelés, ami azt jelenti,hogy 15 napra, egy fél hónapra elég, ugyanis 2X1-et kell bevenni belőle naponta. Ennyi idő ugye nem is elég arra,hogy rendesen kifejtse a hatását, de azt hiszem inkább valami olcsóbb megoldás után fogok nézni.
Vitinne étrend-kiegészítő kapszula vitaminokkal, cinkkel, koenzim Q10-zel, rutinnal és növényi kivonatokkal 
Épp fogínygyulladással küzdöttem, amikor beszereztem ezt a vitamint. Szerencsére ez a termék tényleg segített, én legalábbis úgy vettem észre. Tartalmaz többek között A-, E-, K-, C- vitamint, folsavat, cinket, rutint, Koenzim Q10-et, kamilla-valamint körömvirág kivonatot is. Ha ínyproblémákkal küzdötök, szerintem mindenképp megéri kipróbálni.

Ennyi lett volna ez a mostani elfogyott termékes bejegyzés. Ha van kedvetek, írjátok meg,hogy ti használtátok -e már valamelyik terméket, mi a véleményetek róla, vagy,hogy felkeltette-e valamelyik termék az érdeklődéseteket? :)

2 megjegyzés:

  1. Ez igazán szép termés, nem semmi lehetett megírni a posztot. :) Az én elfogyottas bejegyzésem is folyamatban van, bár ennél azért kevesebb termékkel. :D Amúgy a Fructis hajvégápolót én is már régóta ki akarom próbálni, de még mindig van a jelenlegi argán olajosból, és nem szeretek pazarolni. :D A Biovanne szépségvitamint én is nagyon szerettem régen használni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az biztos, elég sok időt fordítottam rá,hogy mindent összeszedjek a termékekről. :) A Fructis hajvégápolóról készülök egyébként tesztet írni, ha van kedved, olvasd majd el! :)

      Törlés