2014. szeptember 2., kedd

Dr. Organic – három földrész szépítő ereje a tubusokban

Fekete Afrikától Új-Zélandig, a Holt-tengertől a kenguruk földjéig keresik a Dr. Organic szakértői a leghatékonyabb természetes összetevőket a cég natúrkozmetikumai számára. A növényekkel szemben magasak az elvárások, hiszen hatékonyságuk mellett kellemes illatúaknak is kell lenniük, mivel a Dr. Organic termékekben semmilyen mesterséges illatanyag nem kaphat helyet. Tartsanak velünk egy képzeletbeli utazáson, ahol származási helyükön ismerhetik meg a legfontosabb natúrkozmetikai összetevőket!  
  
Afrika – Aloe vera és argánolaj
Ha natúrkozmetikai összetevőre gondolunk, akkor talán az Aloe vera jut elsőként az eszünkbe. Nem véletlenül, hiszen a csodaszer jótékony tulajdonságait napjainkban szinte mindenki ismeri.  Bár ma már Ázsiában, Európában, Afrikában és Amerikában is termesztik, eredetileg Afrikából származik. A fűfafélék családjába tartozó gyógynövény számos alfajjal büszkélkedhet, azonban közülük csak öt gyakorol pozitív hatást testünkre. Ezek közül is az Aloe Barbadensis Miller a leghatékonyabb. A Dr. Organic márka Aloe vera termékeinek jótékony hatásai közé tartozik, hogy pillanatok alatt megnyugtatják, regenerálják az érzékeny bőrt fokozzák a sejtmegújulást, textúrát és rugalmasságot adnak a bőrnek. Kiválóak az érzékeny és száraz bőr kezelésére, hajon alkalmazva pedig táplálják és védik a fejbőrt.
A fekete kontinensen tovább utazva Észak-Afrikában egy újabb gyógyhatású összetevőre bukkanunk: a Marokkóban fellelhető argánolaj különleges szépészeti tulajdonságaira már a hollywoodi hírességek is felfigyeltek.  Az argánfa gyümölcsének magjából kipréselt olaj a világ legdrágább olaja, kinyerését a térségben élő berber törzs női tagjai kézzel végzik, így semmilyen kémiai adalékanyagot nem tartalmaz. A Dr. Organic argánolajos termékcsaládja vitaminok, antioxidánsok és esszenciális zsírsavak nagyszerű forrása. Az argánolaj azonban nemcsak a bőr varázsszere, jótékony hatással van a hajra és a körmökre is.



Arab-félsziget – Holt-tengeri ásványok
Kelet felé haladva egy másik értékes natúrkozmetikai hatóanyagra bukkanunk: az Izrael és Jordánia területén található Holt-tenger magas só koncentrációja miatt számos szépészeti termék kedvelt összetevője. Erénye a vízben található magas ásványi anyag-tartalom és a több mint 20 féle só különleges kombinációjában rejlik. Segítségével bőrünk rugalmas és hidratált lehet. A Dr. Organic Holt-tengeri ásványokat tartalmazó készítményeiben található ásványi anyagok hatékonyan veszik fel a versenyt az öregedés jeleivel szemben is.

Ausztrália – teafa
Képzeletbeli utazásunk a kenguruk földjén folytatódik. Az ausztrál őslakosok tradicionálisan bőrfertőzésekre, égési sérülések gyógyítására, horzsolásokra, harapásra és csípésre használták. A Dr. Organic márka is előszeretettel alkalmazza teafás készítményeiben fertőzésgátló, gombaölő, antibakteriális, antiszeptikus hatása miatt. Ereje a haj-és szájápolás területén valóban egyedülálló, antibakteriális hatása révén megvéd a fertőzésektől. Egyéb kozmetikumokban tisztít, felfrissít, gyógyítja és regenerálja a kötőszöveteket.


Új-Zéland – manuka méz
Az Új-Zélandon őshonos manuka fa virágaiból származó méz világhírű: az aktív méz, hidratáló hatása révén mélyen ápolja a száraz, repedezett bőrt, elősegíti a bőr természetes regenerálódását. A Dr. Organic manuka mézes készítményeinek használatával a bőr egészségesebb, fiatalabb és puhább lesz. Tápanyagokkal, aminosavakkal, vitaminokkal, ásványi anyagokkal, és az egészséges kötőszövethez nélkülözhetetlen cukrokkal látják el a bőrt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése